De curand, m-am decis sa pornesc un “blog de travel” in care voi scrie despre calatoriile mele. Regret ca nu am inceput sa scriu mai devreme, adica in anul 2013 atunci cand am luat calea Europei. Mai calatorisem de multe ori si pana atunci, insa am fost mai mica si nu am trait experienta acelor calatorii la fel ca cele din ultimii ani.

De ce am ales sa fac asta este simplu, imi place enorm de mult sa calatoresc si sa explorez, imi place viata, imi place tot ce e nou, imi place sa experimentez culturi. Nu ma consider un calator experimentat, calatoresc cat de mult imi permite timpul pentru ca am si un job care imi este sursa de venit si am si alte cateva extra preocupari.

Motivul principal pentru care am creat acest blog este sa imi astern memoriile imediat la intoarcere acasa din fiecare calatorie pentru a ma ajuta pe mine in primul rand, pentru ca de fiecare data cand mi se va face dor de un loc, sa intru aici. Un al doilea motiv ar fi sa pot sa-mi ajut prietenii cu tips & tricks mai mult decat o faceam pana acum.

Le voi numi calatorii, pentru ca vor fi city break-uri, concedii si business travels. Imi propun sa scriu si despre calatoriile mai vechi, cele incepand cu 2013 insa planul de bataie este sa incep cu cele mai recente.

Urmeaza sa fac o postare despre mine, pentru a cunoaste mai bine profilul calatorului :).

dsc_2447

 

Advertisements